Σελίδες

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Giveaway "το δικό σου γούρι"!

Να σας πω πώς το σκέφτηκα.. Όλο πάμε και παίρνουμε γουράκια για τους φίλους μας, για τις επισκέψεις που πάμε, για τα βαφτιστήρια μας, για τους γονείς μας.. και στο τέλος ξεχνάμε να πάρουμε και κάτι για το δικό μας σπίτι! Γι' αυτό λοιπόν σκέφτηκα με αυτό το giveaway να σας κάνουμε δώρο το δικό σας γούρι! Αυτό δηλαδή που θα βάλετε στο σπίτι σας και θα διακοσμήσει τη δική σας γωνιά, που θα συμβολίζει σίγουρα την τύχη - αφού θα το έχετε κερδίσει , την δημιουργία - αφού θα είναι χειροποίητο και τη χαρά - αφού σας το χαρίζουμε με χαμόγελο!


Σκέφτηκα λοιπόν ποιες ταλαντούχες κοπέλες ξέρω που μου αρέσουν οι δημιουργίες τους, επικοινώνησα μαζί τους και με χαρά μας χαρίζουν τα γούρια τους! Να σας τις παρουσιάσω λοιπόν!
Η φίλη μου η Zaxari! Όχι επειδή είναι φίλη μου αλλά ότι φτιάχνει είναι πανέμορφο και πολύ προσεγμένο! Την προηγούμενη χρονιά χάρισα τα δικά της γούρια στους φίλους μου!
Χαρίζει λοιπόν σε ένα τυχερό αυτό το υφασμάτινο γούρι σπιτάκι happy birds αρωματισμένο με έλαιο μήλο-κανέλα! Μπορείτε να δείτε όλη τη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Zaxari εδώ!


Τα ταλαντούχα κορίτσια από το Happy Hippie! Τις γνωρίζω και προσωπικά αφού είχαν αναλάβει τα υπέροχα ρομαντικά βαφτιστικά της κόρης μου. Τα κορίτσια λοιπόν χαρίζουν ένα γούρι πιο μοντέρνο και πιο ιντερνετικό! Ένα ξύλινο LIKE που έχει και το νόημα του.. Like us... just as we are!!!
Δείτε όλες τα χριστουγεννιάτικες (και όχι μόνο) δημιουργίες του Happy Hippie εδώ!


Η κομψή, καλαίσθητη και δημιουργική φίλη από το Beaucoup Handcrafts! Έχω πάνω στο δέντρο μου αρκετά δικά της στολίδια αλλά και το πιο όμορφο παιδικό καδράκι με όνομα στο δωμάτιο της μικρής μου. Μας χαρίζει λοιπόν 2 γούρια! Ένα λευκό και ένα μαύρο κλειδί για να ανοίξουμε τη νέα χρονιά με νέα διάθεση! Ανακαλύψτε τη Beaucoup Handcrafts στη σελίδα της εδώ!
  

Μια καινούρια γνωριμία που έκανα πριν από μόλις 5 μέρες! Η Γεωργία ασχολείται με το κόσμημα αλλά το χόμπι της είναι να φτιάχνει τα πιο όμορφα και πρωτότυπα καδράκια που έχω δει τελευταία! Τα ονομάζει Koukles!  Ενθουσιάστηκα με την ιδέα της και την προσέγγισα! Χαρίζει σε ένα τυχερό ένα καδράκι πολύ ιδιαίτερο για το 2014! Μπορείτε να δείτε τις δημιουργίες της στη σελίδα της εδώ!


Η νέα φίλη από το εργαστήρι Κουκουβά! Ναι, ναι καλά ακούσατε! Άλλη μια μαμά κουκουβάγια που σχεδιάζει πρωτότυπες ιδέες και δημιουργεί με φαντασία και αγάπη! Έφτιαξε για σας ένα τελαράκι χριστουγεννιάτικο για να το διακοσμήσετε όπου θέλετε και σας ταιριάζει! Δείτε τις όμορφες ιδέες της εδώ!

Και η γλυκιά Lucky*Star! Την ανακάλυψα σε ένα Meet Market και θυμάμαι ήμουν με το sling όταν διάλεγα το πρώτο στολίδι δέντρου της Αθηνάς! Ένα τέτοιο στολίδι-γούρι σας χαρίζει λοιπόν για να το στολίσετε στο δέντρο σας ή να το κρεμάσετε και να σας φέρει τύχη! Μπορείτε να δείτε όλα τη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Lucky*Star εδώ!
 
Πώς μπορείτε να συμμετέχετε:
Όπως θέλετε! Υπάρχουν αρκετοί τρόποι:
- Μπορείτε να κάνετε Like στις σελίδες των κοριτσιών:
Zaxari  
Happy Hippie 
Beaucoup Handcrafts 
Koukles 
Κουκουβά
Lucky*Star
- Μπορείτε να κάνετε Like αυτή την ανάρτηση.
- Μπορείτε να κάνετε Share την εικόνα του διαγωνισμού από τη σελίδα της Owl Mommy εδώ!
Αφού λοιπόν διαλέξετε τι θα κάνετε μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί με τα στοιχεία σας για να μπορώ να δω ότι η συμμετοχή σας είναι έγκυρη και να μπορώ να σας στείλω μήνυμα/e-mail σε περίπτωση που κερδίσετε!
 
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου! Την επόμενη μέρα θα γίνει η κλήρωση με το randomiser.org και θα βγουν οι 7 τυχεροί που θα κερδίσουν ο καθένας από ένα γούρι! Θα στείλω μήνυμα στους νικητές και θα περιμένω να μου απαντήσουν έγκαιρα (4 μέρες), σε περίπτωση που κάποιος δεν ανταποκριθεί θα δώσω το τυχερό γουράκι σε επιλαχόντα. 
Εύχομαι Καλή Τύχη! Εδώ στο giveaway αλλά και γενικά :-)
  
post signature

15 σχόλια:

  1. Tέλεια είναι Βέρα!!!! Εύχομαι να μας πάει γούρι η χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο κορίτσια! Είναι όλα πολύ όμορφα και καλοφτιαγμένα κι επιπλέον χειροποίητα. Αυτό και μόνο τα κάνει ανεκτίμητα και μοναδικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπεροχα και πολυ ιδιαιτερα!!! Πηρα φυσικα κι εγω μερος. Καλη επιτυχια και μπραβο για την ιδεα Βερα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταπληκτικές δουλειές! Ξεχώρισα αυτό από της Lucky Star και του εργαστηρίου Κουκουβά. Είναι κρίμα όμως να μην μπορούμε να συμμετέχουμε όσοι δεν έχουμε facebook (όχι επειδή δεν έτυχε, αλλά από άποψη).
    Εύχομαι σε όλους Χαρούμενες γιορτές και το νέο έτος που πλησιάζει να είναι ακόμα πιο δημιουργικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι όλα τέλεια τα γούρια. Καλή επιτυχια στο διαγωνισμό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ax, μας κακομαθαίνετε!!!
    Πόση ομορφιά να χωρέσει σε ένα post??!!!
    Μπράβο και ευχαριστούμε, κορίτσια!!!
    Μακάρι να γούρια να προσφέρουν πολλή χαρά!
    Φιλάκια πολλά, Βερούλα!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ωραία γουράκια!!!! Καλές γιορτές να έχουμε όλοι :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανέμορφα είναι όλα Βέρα μου και μπράβο σε όλους που συμμετέχουν σ'αυτό!Ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανέμορφα όλα! Ευχαριστούμε και καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πανέμορφα όλα τα γούρια!!!!!Ευχαριστούμε!!!!!!!!Καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. teleia ola.....makari na kerdisw kai kala xristougenna :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή