Σελίδες

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Αγκαλιά με τη μουσική!

Το έχω ανακαλύψει εδώ και καιρό και όλο ανέβαλλα να το παρουσιάσω. Είναι κάτι που με ενθουσίασε με την πρώτη ματιά! Είναι οι δύο κούκλες της εταιρίας Woon για να αγκαλιάζουν τα παιδάκια και να ακούν τη μουσική τους!


Η Woon πιστεύει στη δύναμη της μουσικής, όπως κάποιοι πιστεύουν στα παραμύθια και στους σούπερ ήρωες. Έχει αποδειχτεί ότι η μουσική συνεισφέρει στην ανάπτυξη των παιδιών. Ένα επιπλεόν πλεονέκτημα είναι ότι τα βοηθά να αποκοιμηθούν όταν νυστάζουν αλλά και τα διασκεδάζει την ώρα του παιχνιδιού.


Έτσι δημιουργήθηκαν δυο κούκλες, η Lulu και ο Pax που αγκαλιάζουν τη μουσική με ένα μοναδικό τρόπο χρησιμοποιώντας τη δύναμη της σημερινής τεχνολογίας...


Με ενσωματωμένα ηχεία και θήκη για το MP3 σας, μπορείτε να κατεβάσετε όσα τραγούδια θέλετε, από κλασσικά νανουρίσματα, γνωστές μελωδίες συγκροτημάτων ειδικές για μωράκια, παιδικά τραγούδια από παραμύθια και ότι άλλο αρέσει στο παιδάκι σας για ατελείωτες ώρες τραγουδιού και μουσικής!


Κατάλληλες για όλες τις ώρες, οι Woon κούκλες τοποθετούνται εύκολα στο καρότσι, στο κάθισμα αυτοκινήτου, στη κούνια, και στη παιδική τσάντα.

Το μόνο κακό το άφησα για το τέλος και αυτό είναι δυστυχώς η τιμή..δεν το βρήκα πιο φτηνά από 41,50 ευρώ..νομίζω είναι λίγο τσιμπημένο. Από την άλλη είναι ένα ιδιαίτερο gadget και μάλλον γι'αυτό τσιμπήθηκε..

2 σχόλια:

  1. Καλά Βέρα τις λάτρεψα!!! Αλήθεια! Τις βρίσκεις και στην ελληνική αγορά ή μόνο στο διαδίκτυο;
    Ο μικρός μου ακούει μουσική ώσπου να κοιμηθεί, οπότε θα την λάτρευε (μαζί με την μαμά)!
    Η τιμή έχει ένα... θεματάκι, ναι ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείς να τις δεις εδώ:
    http://beebies.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=214

    ΑπάντησηΔιαγραφή