Σελίδες

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Scrapbooking..

Ανακαλύπτω το scrapbooking αυτές τις μέρες. Για όσους δεν γνωρίζετε τι είναι σκεφτείτε "χειροτεχνία". Είναι όταν θέλεις να φτιάξεις κάτι αναμηνστικό-μία κάρτα, μια κορνίζα, ένα ημερολόγιο- και χρησιμοποιείς διάφορα και περίεργα υλικά. 

Για παράδειγμα, ντύνεις μία ξύλινη κορνίζα με ύφασμα για αρχή και μετά αρχίζεις και κολλάς πάνω αντικείμενα. Αυτά μπορεί να είναι χαρτόνια κομμένα σε σχέδια, φιόγκοι, αποξηραμένα λουλούδια, αυτοκόλλητα και ότι υλικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις που να ταιριάζει με το περιεχόμενο. 

Αρκεί να έχετε φαντασία και να είστε λίγο δημιουργικοί!


Το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο,διαφορετικό αλλά πάνω απ'όλα με το προσωπικό μας γούστο. 
  
Αλλά επειδή υπάρχουν πάντα και οι πιο τεμπελούδες, ψάχνοντας λοιπόν βρήκα ότι υπάρχει και το digital scrapbooking! Αν κάποιος βέβαια είναι γραφίστας ή ασχολείται με σχεδιαστικά προγράμματα θα μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο με πρόγραμμα που ήδη έχει..αλλιώς πληρώνεις κατιτίς και κατεβάζεις το πρόγραμμα για το scrapbooking και αρχίζεις να δημιουργείς! Εγώ κατέβασα προς το παρόν ένα free trial για να δω τι καταφέρνω..ευχαριστημένη είμαι αν και νομίζω ότι θα κάνω μάλλον ένα συνδυασμό του digital έχοντας έτοιμα κορνιζαρισμένα σχέδια με τα πραγματικά υλικά! Το θέμα βέβαια το φαντάζεστε... είναι το λουκουμαδάκι μου!


Αν σας φαίνεται ενδιαφέρον, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω: 
http://www.scrapbooking.gr/  
http://www.simplescrapbooksmag.com/  
http://www.scrapbookinghow.com/


2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, χαίρομαι που σε βρίσκω. Το μπλογκ σου πανέμορφο και το λουκουμαδάκι σου ακόμα πιο όμορφο...να τα χαίρεσαι και τα δύο.
    Tantekiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thank you! Τώρα είδα κι εγώ τις λιχουδιές σου, είναι εμπνευστκές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή